Skip to content

Individueel

Als talent en professional kun je op verschillende momenten in je carrière behoefte hebben aan individuele begeleiding. Heel veel mensen gingen je al voor: dus het is zeker niet raar. Van de mensen die  bij Mentale Kracht binnen komen, geeft meer dan driekwart aan dat het in trainingen/lessen prima gaat, maar dat ze tijdens prestatiemomenten niet kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Hartstikke frusterend!
Er zijn heel veel vaardigheden die je kunnen helpen. Bijvoorbeeld wanneer je toeleeft naar een belangrijk toernooi of wedstrijd. Marjolijn helpt je bijvoorbeeld hoe je kunt omgaan met wedstrijdspanning, zenuwen, en hoge verwachtingen.

Ook andere thema’s zijn belangrijk: aandachtstraining om in het moment te blijven (juist dan lever je namelijk de beste prestaties!), het leren omgaan met afleidingen en tegenslagen en (weer) op jezelf leren vertrouwen. Maar daarnaast is ook wat jij belangrijk vind in het leven een rode draad tijdens de begeleiding. De mentale trainingen werken dus ook door in andere domeinen (school, werk, privé).

Mentale training vereis- (net als het werken aan bijvoorbeeld je techniek) tijd en vooral bereidheid om met vaardigheden te gaan oefenen.

Ben je er klaar mee dat er- ondanks al je inzet- nog steeds niet uitkomt wat er wel inzit? Maak dan hier je eerste afspraak. Die is altijd vrijblijvend en kosteloos. Je kunt vaak al binnen een week terecht. Dat kan in Haarlem of op een handige locatie voor jou.

(In die eerste afspraak maken we kennis, vertel je waar je aan wilt werken, leggen wij uit hoe we werken en bekijken we of er een ‘klik’ is).

 

 

Lees hier meer ervaringen van sporters, performers, coaches en ouders

Volg ons ook via facebook