Skip to content

Marjolijn

De sportwereld heeft me altijd al gegrepen en gefascineerd. Ik houd van de emoties en de toewijding waarmee sporters een belangrijk doel nastreven. Zelf heb ik altijd met heel veel passie gebasketbald. In mei 2012 ben ik hiermee gestopt, maar tot die tijd heb ik onder andere promotie- en eredivisie gespeeld bij B.V. Hoofddorp, Probuild Lions in Landsmeer en BC Apollo in Amsterdam. In het seizoen 2006-2007 ben ik met mijn team landskampioen geworden.

Ik ben nu 39 jaar en naast dat ik heel graag naar verschillende sporten kijk (en dan liefst natuurlijk in een stadion of aan de rand van het veld), ben ik zelf gaan tennissen, schaatsen en hardlopen.

Na mijn studie tot bewegingswetenschapper ben ik (in 2010) ook afgestudeerd als sportpsycholoog en kan ik mijn interesse en passie voor sport kwijt in mijn werk bij Mentale Kracht Sport- en Prestatiepsychologie.

De afgelopen jaren heb ik samen gewerkt met verschillende teams, coaches en individuele sporters. Bijvoorbeeld in het basketball, honkbal, voetbal, zwemmen, schaatsen, tennis, zeilen en roeien.

Ik ken de frustratie wanneer iets niet lukt, terwijl je er hard voor hebt getraind en je weet dat je het kan. Of de spanning in je lichaam wanneer je voor de eerste keer met het eerste mee mag doen. Ik ken het omgaan met de tegenslagen na het terugkomen van een zware blessure en de beslissing om een paar jaar later te stoppen met wat je eigenlijk het liefste doet. Die ervaringen helpen mij nu nog in mijn werk als sportpsycholoog.

Mijn mentale begeleiding en coaching van sporters en teams, maar ook coaches, draagt bij aan betere sportprestaties en winst. Zodat je optimaal kunt presteren wanneer het er om gaat.

 

Volg ons ook via facebook