Skip to content

Deze sporters en coaches delen hun ervaringen

“Je komt hier met het idee dat er mentaal iets is dat je kan verbeteren, maar je weet niet zo goed wat. Marjolijn hielp me door gewoon over dingen te praten en gaandeweg ‘ontdekte’ ik steeds meer dingen over mezelf en kon ik aan steeds meer dingen werken. Het heeft mij enorm geholpen in de sport, maar ook als persoon zelf. Mentaal sterk zijn is op het juiste moment helemaal niks doen mentaal en je alleen richten op wat je moet doen, grappig als je je dat realiseert! Het leren kennen en ontwikkelen van mezelf is iets wat ik super leuk ben gaan vinden en waar ik nog heel lang mee door kan gaan! (met Marjolijn)”.  😉
– Hannah, zeilster

“We hebben goed samengewerkt om betere mentale vaardigheden te krijgen. Achteraf kan ik zeggen dat ik er op het gebied van sport en in het dagelijks leven veel aan heb gehad!”
-Voetbalster

” De workshop mentale kracht heeft nieuwe inzichten gegeven t.a.v. persoonlijk inzicht in relatie met taakinhoudelijk optreden in stress- en conflictsituaties. De laagdrempelige benadering van Marjolijn zorgde voor een breed draagvlak. We kijken terug op een leerzame dag.”
– BMW Motorbegeleidingsteam Nederland (team van vrijwillige verkeersregelaars)

“Ik heb in de begintijd van Mentale Kracht op een heel prettige manier samengewerkt met Kelly en Marjolijn. Zowel zij als ik stonden aan het begin van onze carriere. Zij als sportpsychologen en ik als bondscoach voor de nationale selectie onder 23 jaar. We vonden elkaar dan ook goed in ons enthousiasme en de jonge leeftijdsgroep waarmee we werkten (er zaten veel jongens en meisjes van rond de 18-20 jaar in de groep) leende zich daar ook uitstekend voor. In de aanloop naar de Wereldkampioenschappen van 2009 hebben we een aantal sessies gedaan met de hele groep, maar ook een deel met de ploegen apart. Zeker dat laatste heeft duidelijk een verschil gemaakt. We hadden een paar boten met behoorlijk lastige onderlinge verhoudingen en de spellen en tactieken die Kelly en Marjolijn gebruikten, hielpen om op een niet al te zware manier de strubbelingen die er waren, goed te bespreken en daar afspraken over te maken. De prestaties bij dat WK waren uiteindelijk historisch goed en dat is mede te danken aan de goede sfeer die zowel Kelly als Marjolijn met zich mee brachten. Een van de ploegcoaches die oorspronkelijk veel weerstand had tegen de sessies, gaf mij later nog te kennen dat ik beide dames zeker nog moest bedanken voor hun hulp.”
-Coen Eggenkamp, voormalig bondscoach U23 jaar Koninklijke Nederlandsche Roeibond

“Door de mentale training weet ik beter hoe ik zelf in elkaar zit, hoe ik doelen moet stellen en wat voor manieren er zijn om me beter te concentreren. Door de gestructureerde manier van werken heb ik nu een beter overzicht over hoe ik moet handelen in bepaalde situaties. Ik gebruik de oefeningen uit de lessen nog steeds regelmatig”.
-Schaker

 “Op de toernooien was ik dankzij de begeleiding mentaal goed voorbereid en wist ik mij op de goede momenten te ontspannen en op andere momenten de spanning weer op te bouwen.
-Karateka
“Om bij de Baseball Academy Rabbits binnen de bestaande programma’s de prestaties te bevorderen, verzorgen “Mentale Kracht”, Kelly en Marjolijn sinds begin 2011 de mentale team training van de Aspiranten. Daarmee was en is het hiaat van de Mental Game in trainingsarbeid tot grote tevredenheid ingevuld! De praktisch toegevoegde (en onschatbare) waarde van de mentale trainingen laten zich meten in het feit dat Rabbits spelers succesvol zijn in hun prestaties en dientengevolge ook hofleverancier van spelers aan het nationale team (U15)”.
-Peter C. Herkemij, honkbalcoach Rabbits Asp Team 2009-2014 (kampioen Asp Elite league 2009, 2011, 2012).

Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Volg ons ook via facebook